De combinatie van ijzel en auto’s kan voor pijnlijke maar ook grappige taferelen zorgen

We gaan een koude periode tegemoet, waarschijnlijk vanaf volgende week al. Op zich niet zo erg, want we kunnen ons er enigszins tegen beschermen met winterbanden, anti-vries, verwarming en andere hulpmiddelen. Maar soms begin je zelfs met vierwielaandrijving, winterbanden, ABS en dergelijke niks tegen ijzel op de weg.

Zo was het in Seattle een paar dagen terug al raak, een waar slip & slide festijn. Op het volgende filmpje zien we dat sommige auto’s het toch erg moeilijk krijgen en de eigenaren eigenlijk geen enkele invloed hebben op wat de auto doet. Al met al zorgt zulk weer dus soms voor hilarische beelden.

{youtube}rhZCyQ3emQg{/youtube}>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.