Primeur; Carrera Cabriolet Prior Design

We ontvingen weer eens een spot-primeur vanuit Monaco, het spotwalhalla bij uitstek. Het gaat om een Porsche 996 Carrera welke omgebouwd is door tuner Prior Design.

 

Een tuner waar we al een aantal keer kennis mee hebben mogen maken op de site. Dit maal is het geen Mercedes of BMW maar een andere “Duitser”. De Porsche Carrera van de 996 serie mocht volgens Prior wel wat meer uitstraling hebben dus is daar het een en ander aan gedaan.

Van voren zijn er zelfs onderdelen van de laatste versie van de Carrera geplaatst. Zo zien we de koplampen en LED daylight units van de 997 Mk2. Verder zien we een uitgewerkte bodykit met hier en daar een dosis carbon.

 

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.