McLaren komt met afscheidsversie SLR

McLaren dat de laatste jaren in samenwerking met Mercedes de SLR (in verschillende edities) op de mark bracht wil, ondanks de stop gezette samenwerking met het Duitse merk, toch nog een afscheidseditie van de SLR op de markt zetten.

 

Veel informatie is er niet bekend van deze McLaren genaamd “Edition SLR” (Mercedes was vast de eigenaar van de losse naam SLR). We weten in ieder geval dat dit model de bekende 5,4 liter V8, die 626 pk ophoest als krachtbron zal hebben.

Uiterlijk krijgt de SLR wat moderne McLaren lijnen en details mee. Of dat het model goed doet is nog de vraag. Wat vinden jullie?

{youtube}dtMHtQscM8o{/youtube}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.