Prior Design verbouwd de E90 3-er

Prior Design is op dreef. Even geleden was de BMW 3 serie Coupe aan de beurt, nu is het de beurt aan zijn opgepropte broertje.

 

De 3 Serie sedan wordt uitgerust in een bodykit die ons doet denken aan de bumperpartij van een BMW M5. De conversie is dus weer helemaal conform de nieuwe “theorie” van Prior, waarbij we telkens een model zien wat wordt gemodificeerd met een bodykit dat doet denken aan een bestaand model. Daarbij doet Prior er goed aan om een model te kiezen wat zeer succesvol is gebleken. En dat kunnen we van de BMW M5 zeker zeggen.

Dit maal worden er aan de 3 serie alleen de voor- en achterbumpers en de sideskirts aangepakt. De bumpers worden gemaakt van het revolutionaire materiaal Duraflex en als opvulling van de luchtinlaten wordt racegaas met honingraat design gebruikt. Prijs voor dit kitje staat op 1.029 euro’s. Waar voor je geld? Het woord is aan jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.