Wéér een Pagani one-off opgedoken

Pagani heeft weer een nieuwe one-off model ontwikkeld. Het gaat om een Zonda genaamd “Absolute” die weer volledig naar de eigenaars wil is gemodificeerd. Kijk snel verder voor meer “V12-goodness”.

 

De eigenaar (een bekende uit Hong Kong) wilde waarschijnlijk duidelijk maken dat zijn wagen superlicht was aangezien we een grote dosis “naakt” carbon fiber zien. Daarnaast zien we ook onderdelen in het zogenaamde Opaqua carbon. Ook zien we een streep over de hele body in de kenmerkende kleuren van de Italiaanse vlag.

De Zonda Absolute is verder voorzien van een groot aantal Cinque onderdelen, zowel qua uiterlijk als onderhuids. Vandaar dat de 7.3 liter grootte V12 van de Cinque ook hier in terug te vinden is. Helaas hebben we nog niet veel foto’s van dit model dus moeten jullie het hier nog even mee doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.