Mercedes viert feest met de Edition 125

Mercedes-Benz bestaat in 2011 alweer 125 jaar. Als autofabrikant zijn de opties om zoiets te vieren natuurlijk enigszins beperkt, daarom viert Mercedes dit jubileum onder andere ook met opties…voor de ML.

Kopers van een ML, uitgerust met een zescilinder benzine- of dieselmotor, kunnen zonder meerprijs een Edition 125 uitvoering krijgen. Dit betekent dat je nieuwe ML uitgerust wordt met opties ter waarde van € 10.000,- terwijl je hier zelf niets voor hoeft te betalen.

De Edition 125 zijn dus ter ere van het 125 jarig jubileum van Mercedes uitgerust met diverse opties. In het interieur vinden we onder andere een AMG stuur, een groot navigatiescherm met DVD wisselaar en verwarmde voorstoelen. Aan de buitenkant krijg je onder andere 19 inch velgen, donker getinte koplampen en een AMG grille.

Alle opties bij elkaar zijn goed voor een waarde van € 10.028,- maar omdat Mercedes jarig is worden de opties gratis geleverd. Desalniettemin moet er minimaal € 73.600,- bij de dealers achter gelaten worden voor een ML die uitgerust kan worden met een Edition 125 pakket. Standaard zijn alle Edition 125 uitgerust met een 7G-Tronic versnellingsbak en vierwielaandrijving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.