Mercedes strooit C-klasse Coupé details

Mercedes is bezig met de ontwikkeling van een coupé variant van de C-klasse, dat is ook meteen praktisch alles wat er momenteel bekend is van dit nieuwe model. Nu is er dankzij een wedstrijdreglement al “officiële” informatie gelekt.

Op Twitter is er namelijk een wedstrijd bezig waarbij Mercedes vier personen een C Coupé zal geven om mee naar de Super Bowl te rijden (in Nederland meedoen gaat dus niet lukken). Degene die de meeste tweets plaatsen winnen, weinig schokkends aan zou je zeggen.

Totdat je wat dieper in het reglement gaat graven waar uiteraard al gedetailleerde informatie moet staan over de te winnen prijs, in dit geval de Coupé dus. De winnaar zal een C250 Coupé krijgen die uitgerust is met een viercilinder motor die 204 pk zal produceren. Verder staat in het reglement nog dat de auto wordt uitgereikt zodra deze in Amerika bij de dealers staat, dat is op oktober 2011.

Bekijk het reglement hier.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.