AI TV-Tip; Top Gear, BBC2, 21.00

Dinsdag werd de eerste nieuwe Top Gear aflevering uitgezonden, een roadtrip door amerika. Vandaag komt er een nieuwe special op BBC en aangezien het vandaag kerst is, staat deze uitzending in het teken van het kerstverhaal. De drie “niet zo wijzen” volgen de drie wijzen.

De reis door wilde gebieden als woestijnen en bergen wordt zoals al eerder bekend was gemaakt afgelegd met auto’s die daar in eerste instantie niet heel erg geschikt voor zijn. De presentatoren hebben de keus gemaakt uit een MX5, Z3 en een Barchetta, een niet zo wijze keus dus.

De reis begint al gevaarlijk als de voertuigen, met daarin de presentatoren, uit een transportvliegtuig worden gedropt bij hun startpunt. Dat dit startpunt in Irak ligt maakt de reis er niet makkelijker op. Uiteraard kunnen we de rest van de reis idiote opdrachten verwachten maar welke dat zijn zal ik nog niet verklappen, dat mogen jullie vanavond zelf uitzoeken als jullie de familie de deur uit gejaagd hebben,

{youtube}79MdsAq8ra8{/youtube}

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.