Maybach coupe staat al te koop

In mei werden er voor het eerst schetsen vertoond van een coupé versie van de Maybach 57s. Het Duitse bedrijf Xenatec zou deze Maybach gaan produceren maar tot dusver hadden we niks meer vernomen van dit project, tot nu dus.

Want gewoon vanuit het niets staat deze Maybach Coupé nu te koop. De Xenatec Maybach coupé gaat nu door het leven als Cruiserio en staat te koop voor het kleine bedrag van € 715.000,-.

Voor dit bedrag krijg je dus een verbouwde Maybach 57s die doordat de vormgeving om het originele ontwerp is gemaakt technisch vrijwel gelijk is aan de vierdeurs limousine, alleen heb je nu dus 2 gigantische deuren. Voor het ontwerp heeft Xenatec de hulp ingeroepen van Fredrik Burchhardt die ook verantwoordelijk is voor het ontwerp van de Exelero.

Het project is uiteindelijk van de grond gekomen door een investering van € 70 miljoen van AutoKingdom uit Saoedi-Arabië. In een periode van drie jaar tijd verwacht men 100 stuks van de Cruiserio te produceren en uiteraard ook te verkopen. Xenatec zegt al genoeg orders te hebben om geheel 2011 te vullen. Als je niet zo lang kunt wachten kun je altijd nog het eerste exemplaar kopen voor het eerder genoemde bedrag van € 715.000,-

Bron

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.