Weer Pagani nieuws + Teaser 2

Nu de onthulling van het komende model van Pagani nadert reizen de speculaties over de nog niet onthulde details. Dit maal hebben we wat nieuws over de naam van de supercar.

Zoals we eerder bekend maakten had het model de codenaam C9 gekregen. Het was vrij logisch dat daar ter zijne tijd een andere naam voor zou komen. De speculaties zijn begonnen. Er zijn twee verschillende namen de wereld in gebracht. Om ons er lekker bezig mee te houden is van beide ook een webadres geregistreerd.

Langer zullen we jullie niet in spanning houden. De namen zijn Huayra en Deusventi. Huayra betekend in het Quechua (de oudste taal op aarde) “wind”. En Deusventi betekend “God van de Wind”.

Terwijl we dit bericht schreven ontvingen we zelfs een tweede teaser van de komende Pagani. We zien het een en ander aan detailplaatjes van het interieur. De spanning wordt in ieder geval goed opgebouwd!

{youtube}OTIK80f-4bY{/youtube}

Voor de handigheid hierbij ook nog het eerste filmpje en klik hier voor de laatste spyshots en bekende specs van de C9/Huayra/Deusventi.

{youtube}wPkeSZ6sm_U{/youtube}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.