Toyota Prius uitstoot schijnt minder schadelijk voor het milieu te zijn dan…een schaap

Het leek een Israëlisch reclamebureau (Yehoshua\TBWA) in opdracht van Toyota leuk om vergelijking te maken tussen een natuurlijke co2 uitstoter: een schaap en de Toyota Prius. Wat blijkt namelijk volgens hun, dat een Prius lagere emissiewaarden heeft dan een schaap.

 

De advertentie heeft in verschillende kranten en tijdschriften gestaan, maar het is de vraag of de boodschap van deze reclame wel de juiste gedachten oproept bij de lezers? Want een vergelijking van auto’s met dieren is natuurlijk als appels met peren vergelijken en dat is dan nog dezelfde categorie: fruit, maar ondanks de inhoud krijgt deze opmerkelijke advertentie wel heel wat media-aandacht door de “grappige” vergelijking! Missie alsnog geslaagd voor het reclamebureau en Toyota?

Bron

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.