Pagani C9 Spyvideo

Allemaal leuk en aardig die teasers van Pagani, maar in de eerste twee filmpjes van hun zijn we nog niet echt wijzer geworden van het ontwerp van de auto. Door een spyvideo die is geupload op youtube krijgen we toch een duidelijker beeld van de nieuwe Pagani.

In deze spyvideo zien we dat de vier centraal geplaatste uitlaten zijn gebleven, maar dat deze wel een maatje kleiner zijn geworden. Verder zien we aan de achterkant ook aan elke zijde 3 achterlichten. Als de auto de oprit bij Pagani opdraait zien we ook het, waarschijnlijke, zijaanzicht. Zo kunnen we ook al zien dat de huidige Zonda velgen een vrolijke draai hebben meegekregen.

{youtube}jsbN5LkWd9c{/youtube}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.