AI Weekendtip: Interclassics & Topmobiel

Heb je vandaag of morgen nog niets gepland en vind je het net als mij wel interessant om de auto’s van vroeger te bekijken dan zul je naar het zuiden des land moeten gaan. In het MECC te Maastricht is dit weekend de Interclassics & Topmobiel beurs die dit jaar vooral in het teken van Mercedes-Benz staat.

Het thema dit jaar is 125 jaar Mercedes Benz, de hoofdrol is dan ook weggelegd voor een unieke verzameling Mercedes-Benz modellen. In samenwerking met Mercedes Benz Nederland en Stichting Mercedes Benz Automobiel Clubs staat er in het MECC een verzameling Mercedessen met bouwjaren uiteenlopend van 1918 tot huidige modellen.

Naast Mercedes zijn er uiteraard ook genoeg andere merken van de partij maar als je hoopt op de bekende supercars van deze dagen kom je bedrogen uit. Het draait immers grotendeels rond de klassiekers. Verder zijn er ook diverse restaurateurs en verkoopstands aanwezig, voor als je nog net dat ene onderdeel voor je eigen oldtimer zoekt.

Interclassics & Topmobiel is vandaag nog tot 18.00 te bezoeken en morgen van 10.00 tot 18.00. In mijn ogen is dit de ultieme beurs voor de autoliefhebbers die niet alleen geilen op de snelle, dure auto’s van nu maar die ook de oudjes nog kunnen waarderen. Een entreekaartje voor volwassenen kost € 17,50.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.