AutoRAI primeur BMW M3 Coupé Track Edition

Op de komende AutoRai (12-23 april) heeft BMW een bijzondere primeur op de stand. Het merk presenteert daar de exclusief voor de Nederlandse markt gebouwde BMW M3 Coupé Track Edition. De auto wordt in een eenmalige oplage van 10 stuks geproduceerd en is voorzien van een speciale uitrusting.

 

 

BMW zet de trend van de matte lak voort door deze in de kleur Frozen Grey toe te passen met zwarte BMW M wielen. Daarnaast is de auto voorzien van exterieurdelen in dark chrome, een zwarte grille, rode remklauwen, een carbonne splitter aan de voorzijde en carbon spiegelkappen. Aan de binnenkant siert leder Novillo Schwarz met contrasterend rood stiksel de sportstoelen, het dashboard en de deuren. Om het interieur af te maken is het dashboard ook voorzien van interieurlijsten in leder carbonstructuur met een zelfde contrasterend rood stiksel.

Voor een ultieme rijbeleving beschikt het model daarnaast over een 10 mm verlaagd onderstel, verhoogde topsnelheid tot 280km/h, M Performance uitlaatdempersyteem, elektronische schokdemperregeling (EDC) met extra ‘race’ stand en M Drive mode voor optimale afstemming van de auto.

De sleutels van de BMW M3 Coupé Track Edition worden je overhandigd in een unieke van carbon vervaardigde BMW M Key Box, samen met twee exlusieve sleutelhangers. Als kers op de taart mag je na het overhandigen van de sleutels ook nog deelnemen aan een rijvaardigheidstraining op de Nürburgring om de auto en zijn potentieel optimaal te kunnen beheersen.

De BMW M3 Coupé Track Edition zal 128.470 euro gaan kosten. De levering start komend voorjaar al.

Bron: BMW

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.