Special edition Gallardo heet Bicolore

Als je bedrijf maar twee verschillende modellen maakt moet je een beetje creatief zijn om je klanten toch nog veel keuze te kunnen geven. Naast Bugatti heeft ook Lamborghini dit begrepen wat ze poepen de één na de ander aangepaste versie op de markt. Dit keer zien we de Gallardo Bicolore, een Gallardo met een zwart dak.

In zekere zin kunnen we de Bicolore vergelijken met de Gallardo SE met het grootste verschil dat deze SE nog een duidelijk doel had. De Gallardo SE had namelijk net als de Bicolore een zwart dak, alleen is het zwarte gedeelte bij de Bicolore iets groter.

Verder had de oude Gallardo SE nog meer pk dan de standaard Gallardo, wat de Bicolore helaas niet heeft. Ook werd de SE gebouwd in een gelimiteerde oplage, wat bij de Bicolore ook niet gebeurt. Maar wat heeft de Bicolore dan voor toegevoegde waarde vraag je je misschien af?

Nou naast de mooie combinatie van het zwarte dak in combinatie met een gele, oranje, grijze, witte of blauwe laklaag eigenlijk vrij weinig. Lamborghini heeft wel nog de moeite genomen om onder deze versie weer een setje met “Supperleggera” velgen te schroeven en krijg je standaard wat extra opties mee. Verder zijn de opties die op de standaard Gallardo beschikbaar zijn ook beschikbaar voor de Bicolore.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.