Valentijnsdag hoeft niet teleurstellend te zijn!

We zijn er zeker van dat jullie tortelduifjes er bewust van zijn dat Valentijnsdag bijna daar is. Weer een jaar voorbij en nog steeds het zelfde probleem dat je niet weet wat je aan je geliefde moet geven? Bespaar jezelf de nare gedachten dat je waarschijnlijk teleurgesteld zult worden door het cadeau wat je er voor terug krijgt. En lees snel verder wat Caterham georganiseerd heeft als speciaal cadeau voor 14 februari.

Je vraagt je nu waarschijnlijk af wat hun kunnen verbeteren aan deze dag? Nou dat kunnen ze zeker wel, ze hebben namelijk een one off, speciaal Valentijns evenement georganiseerd: een Circuit Experience, die exclusief voor die dag wat goedkoper is als de reguliere Caterham Drive Experience. Geef je geliefde, jezelf of beide een dag om niet te vergeten met een knipoog als gebaar dat je van de elkaar houdt.  Deze circuitdag kost voor maandag 14 februari tijdelijk niet 495 pond (584 euro) máár nu “slechts” 450 pond (530 euro). Koopje?

Hier kun je terecht om jou Valentijns Drive Experience te bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.