Video; Ferrari FF in de sneeuw

De nieuwste Ferrari FF telg is een poos geleden ergens tussen besneeuwde bergen op de foto gezet. Een Youtube gebruiker kwam de Ferrari FF tegen en heeft hem dan ook maar meteen op bewegend beeld vastgelegd.

Op de video zien we de 4×4 Ferrari (nog) niet schuin over een besneeuwde weg glijden, maar we krijgen wel de eerste live beelden te zien van de Ferrari 612 scaglietti opvolger. Met een 6.3-liter V12, die 660 pk produceert, zou de Ferrari FF in 3,7 seconden naar de 100 sprinten en een topsnelheid van 335 km/u.

{youtube}KDzghm8Fx4k{/youtube}

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.