AI TV-tip; Death Proof, RTL5, 23.00

Dit keer hebben we eens een TV-tip voor degene die op vrijdagavond niks te doen hebben in plaats van de zondagavond, achter een kleine 2 uur tijd zal op RTL 5 een film starten die behoorlijk in het teken van auto’s staat. Al worden de auto’s dit keer voor iets anders gebruikt dan het gebruikelijke racen.

Death Proof staat namelijk in het teken van Kurt Russel die met zijn bijzonder omgebouwde auto mooie meiden de stuipen op het lijf gaat jagen. Hij bied een rit naar huis aan, maar vergeet erbij te vermelden dat hij geen normale auto bij zich heeft. Zijn auto is “Death Proof” gemaakt, een beetje dan.

Het gedeelte van de auto waar je altijd veilig zit is alleen aan de bestuurderskant, de passagiers komen er iets minder goed vanaf…

{youtube}aEVyC8FByng{/youtube}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.