AI TV-tip; Top Gear, BBC2, 21.00

Vanavond wordt Top Gear aflevering nummer 5 van seizoen 16 uitgezonden, dit is alweer de enerlaatste aflevering van dit seizoen. Vandaag gaat het over maaidorsers, sneeuw en een Hollywood ster…o ja, er schijnt ook nog een auto of twee in voor te komen.

Jeremy zal de BMW M3 met Competition Pack op het circuit testen naast de Audi RS5. Hij vraagt zich af of één van deze wagens een verbetering is ten opzichte van de geliefde standaard M3.

Vanavond zijn de mannen de uitdaging aan gegaan om het land mobiel te houden als er een paar centimeter sneeuw valt. Ook in Nederland staat het verkeer meteen stil als er een millimeter sneeuw valt, dankzij Top Gear rijden er straks misschien maaidorsers rond om de wegen sneeuwvrij te krijgen. Alhoewel, gezien het succes van vorige Top Gear uitvindingen zal dit wel geen groot succes worden.

De star in a reasonably priced car is Amberd Heard. Deze actrice speelt naast Nicolas Cage in Drive Angry en is onder meer bekend van de tv-serie Californication.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.