Genève 2011 fototopic #3

Hier is dan het langverwachte derde en laatste deel van de foto’s vanuit Genève. We hebben voor jullie een laatste selectie gemaakt uit de ingezonden foto’s van fotograaf Rob van Loock. Vanavond krijgen jullie nog enkele nieuwe modellen te zien, en wat meer gedetailleerde foto’s van al eerder getoonde auto’s.

Een merk dat we de voorgaande fototopics hadden overslagen is het Italiaanse Maserati. In Genève staat de nieuwe Maseratie Gran Turismo MC Stradale. Deze straatauto is geïnspireerd op de raceversies van de Gran Turismo en is sneller, lichter en sportiever afgesteld dan de andere Gran Turismo modellen. Om de vergelijkingen te tonen staat de MC Stradale dan ook naast een racebroertje.

         

Mercedes onthulde op de autoshow van Los Angelos al de CLS63 AMG en kort na deze onthulling ging de verkoop ook al van start.  Om nieuwe klanten lekker te maken staat in Genève een mat wit exemplaar van deze 525 pk sterke sedan.

Geniet hier onder nog van een laatste willekeurige selectie aan foto’s vanuit Genève. Binnenkort zullen er ook enkele fototopics volgen van de AutoRAI. Weliswaar zullen er in ons kikkerlandje minder wereldprimeurs onthuld worden maar daardoor is de RAI niet minder interessant.

         

         

         

         

         

         

         

         

         

         

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Genève 2011 fototopic #3

Hier is dan het langverwachte derde en laatste deel van de foto’s vanuit Genève. We hebben voor jullie een laatste selectie gemaakt uit de ingezonden foto’s van fotograaf Rob van Loock. Vanavond krijgen jullie nog enkele nieuwe modellen te zien, en wat meer gedetailleerde foto’s van al eerder getoonde auto’s.

Een merk dat we de voorgaande fototopics hadden overslagen is het Italiaanse Maserati. In Genève staat de nieuwe Maseratie Gran Turismo MC Stradale. Deze straatauto is geïnspireerd op de raceversies van de Gran Turismo en is sneller, lichter en sportiever afgesteld dan de andere Gran Turismo modellen. Om de vergelijkingen te tonen staat de MC Stradale dan ook naast een racebroertje.

         

Mercedes onthulde op de autoshow van Los Angelos al de CLS63 AMG en kort na deze onthulling ging de verkoop ook al van start.  Om nieuwe klanten lekker te maken staat in Genève een mat wit exemplaar van deze 525 pk sterke sedan.

Geniet hier onder nog van een laatste willekeurige selectie aan foto’s vanuit Genève. Binnenkort zullen er ook enkele fototopics volgen van de AutoRAI. Weliswaar zullen er in ons kikkerlandje minder wereldprimeurs onthuld worden maar daardoor is de RAI niet minder interessant.

         

         

         

         

         

         

         

         

         

         

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.