iPad 2 in je auto dashboard? Het kan!

Op 11 maart lag de iPad 2 pas in de winkel in Amerika en nu leek het de mannen van SoundMan Car Audio leuk om op die zelfde dag te laten zien op Youtube hoe je die mooi in je auto dashboard integreerd.

We kennen allemaal de tuners die nieuwe audio, video en zelfs game consoles in auto’s bouwen, maar wat is er nu hipper dan je nieuwe iPad in je auto te installeren? Zodat je vanaf je iPad muziek kunt luisteren, kunt beeldbellen, internetten, video’s kijken, spelletjes spelen,  google maps, streetvieuw en navigatie kunt gebruiken. Het kost je heel wat polyester, herrie van je dremel en veel geduld, maar het eindresultaat mag er wezen.

 

{youtube}6jr3_zLHTbY{/youtube}

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.