Productie Volkswagen Golf cabrio gestart

In de ultramoderne Volkswagenfabriek in Osnabrück is de productie van de nieuwe Golf Cabriolet van start gegaan. Er kunnen daar 100.000 auto’s per jaar geproduceerd worden. De Golf cabriolet zal zijn Nederlandse debuut maken op de komende AutoRAI (13-23 april) en de marktintroductie zal op 18 augustus plaats vinden.

De ultra moderne productiefaciliteit is bij uitstek geschikt voor relatief kleine series. Om de fabriek in Osnabrück geschikt te maken voor de productie van de Golf cabrio heeft Volkswagen circa 300 miljoen euro geïnvesteerd. Waardoor ook veel banen behouden zijn gebleven en er op dit moment 1.250 mensen werken in deze VW-fabriek. Ze verwachten dat aan het eind van dit jaar het aantal werknemers is gegroeid tot 1.800. Daarbij hebben ze speciale opleidingsplaatsen voor schoolverlaters.

De nieuwe open Golf is stijlvol en veelzijdig, niet in het minst dankzij de lichte, compacte en zeer goed geïsoleerde softtop met standaard elektro-hydraulische bediening. Inclusief een zeer complete standaarduitrusting is de nieuwe Golf Cabriolet leverbaar vanaf 27.290 euro inclusief BTW en BPM.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.