AI TV-tip; Megafactories, 21:00, National Geographic

Heb je vanavond nog wat vrije tijd dan hebben we nog een mooie tv-tip voor je. Vanavond om 21.00 komt Megafactories: Dodge Viper op National Geographic. Voor wie de serie niet kent, in deze serie krijgen we een kijkje in het productieproces van enkele productieprocessen waaronder dus de productie van de Dodge Viper.

Dodge heeft inmiddels dan wel al deze Amerikaanse krachtpatser de nek om gedraaid we krijgen toch nog een blik op het productieproces van dit Amerikaans icoon. De fabriekswerknemers zijn in elk geval stuk voor stuk trots dat ze aan deze bekende krachtpatsers mogen werken. Of ze dat na het stoppen van de productie ook nog zijn is nog maar de vraag, de Vipers werden allemaal met de hand gemaakt.

Het belangrijkste van een echte muscle car is natuurlijk het motorblok en dat zat wel goed bij de Viper. Een V10 met een cilinderinhoud van 8.4-liter? Waarom niet. Uit dit blok haalde de Viper zo’n 600 pk en 760 nm koppel, meer dan genoeg om een dragrace te winnen van het merendeel van het wagenpark.

Mocht je vanavond geen tijd hebben dan kun je nog op twee andere tijdstippen terecht bij National Geographic. Deze aflevering wordt op de volgende tijdstippen vertoond;
Donderdag 14 april om 21:00
Donderdag 14 april om 23:00
Vrijdag 15 april om 03:00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.