Brabus komt met een nieuw Smart concept

De tuner Brabus staat toch vooral bekend als een Mercedes tuner maar ze hebben in het verleden ook al de kleine smartjes van de familie onder handen genomen. Tijdens een rondleiding aan heren van de officiële Engelse Smart website werd wel erg nadrukkelijk gezegd dat ze één model links moesten laten liggen.

Tijdens bovengenoemde rondleiding, die uiteraard op video is vastgelegd, zien we eerst al enkele vrij unieke Smart modellen die door Brabus onder handen zijn genomen. De Smart ForFour is een 210 pk sterk Race Concept waardoor de geflopte vierdeurs toch wel erg aantrekkelijk wordt. Naast de ForFour staat er bij Brabus ook een Roadster met twin-turbo V6, wederom dus een Smart die door Brabus een stuk leuker is gemaakt.

Het boeiendste stukje van het filmpje is het laatste stukje. Daarin krijgen we een Smart te zien die onder een doek verstopt staat, het commentaar van de cameraman is dat er nadrukkelijk gezegd was niet onder deze doek te kijken. Zou Brabus aan het werken zijn aan een groene/elektrische variant, of krijgen we van de Duitse tuner nu ook eens een echt begeerlijke versie van de ForTwo?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.