458 Italia test nieuwe dragrace techniek

Je kijkt voor je en ziet het licht al op oranje staan, je handen grijpen het stuur van je 458 Italia al stevig vast. Naast je staat een Dodge Viper waarvan de bestuurder ook geconcentreerd op het startsein wacht, je hoopt deze zelfde persoon ver achter je te laten terwijl je de 400 meter lijn zo snel mogelijk probeert te bereiken. Dan springt het licht eindelijk op groen, je trapt het gas in en je verwacht de Viper in je spiegels te vinden.

Helaas voor de bestuurder van de 458 Italia uit onderstaande filmpjes ging het voor hem iets minder soepel. Wellicht greep de bestuurder zijn met leer beklede stuur nog eens stevig vast, en dikke kans dat hij verwacht had de Dodge Viper snel te verslaan. Helaas voor hem was hij één cruciaal onderdeel vergeten.

Want wat moet je normaal gesproken doen om een auto vooruit te laten gaan? De eerste versnelling selecteren natuurlijk! En dit toch wel vrij belangrijke onderdeel had de bestuurder van de Ferrari verkeerd gedaan. In plaats van de eerste versnelling stond de Ferrari in de achteruit, niet de meest slimme tactiek om een dragrace te winnen.

{youtube}BRxo_4lm4dg{/youtube}

{youtube}XB0sLq_2Z4c{/youtube}

{youtube}ViXd0p05BYk{/youtube}

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

458 Italia test nieuwe dragrace techniek

Je kijkt voor je en ziet het licht al op oranje staan, je handen grijpen het stuur van je 458 Italia al stevig vast. Naast je staat een Dodge Viper waarvan de bestuurder ook geconcentreerd op het startsein wacht, je hoopt deze zelfde persoon ver achter je te laten terwijl je de 400 meter lijn zo snel mogelijk probeert te bereiken. Dan springt het licht eindelijk op groen, je trapt het gas in en je verwacht de Viper in je spiegels te vinden.

Helaas voor de bestuurder van de 458 Italia uit onderstaande filmpjes ging het voor hem iets minder soepel. Wellicht greep de bestuurder zijn met leer beklede stuur nog eens stevig vast, en dikke kans dat hij verwacht had de Dodge Viper snel te verslaan. Helaas voor hem was hij één cruciaal onderdeel vergeten.

Want wat moet je normaal gesproken doen om een auto vooruit te laten gaan? De eerste versnelling selecteren natuurlijk! En dit toch wel vrij belangrijke onderdeel had de bestuurder van de Ferrari verkeerd gedaan. In plaats van de eerste versnelling stond de Ferrari in de achteruit, niet de meest slimme tactiek om een dragrace te winnen.

{youtube}BRxo_4lm4dg{/youtube}

{youtube}XB0sLq_2Z4c{/youtube}

{youtube}ViXd0p05BYk{/youtube}

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.