Vleugeldeuren voor je Audi A5/S5

Redbull “LSD gives your car wings” kopt de Duitse tuner LSD-Doors in hun artikel over de nieuwe Audi A5/S5 die zij hebben voorzien van vleugeldeuren. Het klinkt mij zo fout in de oren als dat het eruit ziet, al is dat natuurlijk subjectief. Want hoewel het een lachertje lijkt, denken ze er bij LSD erg serieus over. Zo zijn deze deuren voorzien van een ECE crashtest goedkeuring en TÜV technisch component rapport.

 

Ze lijken een beetje achterhaald en uit de mode van die vleugeldeuren, doordat Koenigsegg de deuren van hun huidige modellen al compleet verticaal laat openen en Mercedes weer terug pakt naar het verleden met de “echte” vleugeldeuren. Maar niets is minder waar, want Lamborghini laat op hun nieuwe Aventador zien dat het nog steeds kan.

Dankzij deze vleugeldeuren van LSD wordt je Audi A5 of sportievere broertje, de S5, een echte eye-catcher, waarmee je bij het openen en sluiten van je deuren de show steelt.

Als je dan een Audi A5/S5 rijdt is kwaliteit natuurlijk wel een vereiste, want dat is tenslotte wel een van de redenen waarom je een premium auto koopt. Om deze duurzaamheid te garanderen zijn deze vleugeldeuren voorzien van een GRS+ systeem wat staat voor Guided Roller System. Doordat dit systeem “volledig” instelbaar is, zorgt het voor meer veiligheid en het heel nauwkeurig openen en sluiten van de deuren.

LSD biedt deze set aan met kabelset, bevestigingsmateriaal en accessoires voor beide deuren voor 1749 euro inclusief BTW.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.