Tesla Roadster nu te lease bij Athlon

Ben je al maanden bezig om je nieuwe leaseauto uit te zoeken? Maandenlang folders doorbladeren, vergelijken en de kosten voor jezelf uit te rekenen? Begin dan maar vast opnieuw, want sinds kort kun je bij Athlon Car Lease ook een Tesla leasen.

Momenteel kun je al de Tesla Roadster & Roadster S al gaan leasen. Zodra Tesla de sedan, de Model S, op de markt brengt zal deze ook in de lease beschikbaar worden. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze eind 2012 leverbaar zijn voor de Europese klanten.

Het blijft natuurlijk altijd mogelijk om een Tesla bij een andere lease maatschappij te leasen, Athlon Car Lease is echter de geprefereerde partner van Tesla om hun auto’s in de lease aan te bieden. Dit wil zeggen dat bedrijven die zich bij Tesla melden voor het leasen van een auto geholpen zullen worden door Athlon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.