Zo zou de Ferrari California er volgens Kahn uit moeten zien

Kahn Design heeft de Ferrari California ligt aangepakt met een aantal optische veranderingen, wijzigingen aan de vering, F1-Trac traction control system en het interieur. Waarschijnlijk vonden ze de standaard California te saai?

 

Kahn geeft altijd een aparte draai aan de modellen die zij het waardig vinden om nog spectaculairder te maken. Dit project laat de laatste technieken uit huize Kahn zien, maar niet op een agressieve manier zoals we dat bij vele andere tuners wel zien. Of zoals zij het zelf zeggen: “De A. Kahn Ferrari California is bedoeld voor eigenaren die een hun auto willen voorzien van de laatste innovaties, een sportief design en een grotere veelzijdigheid, waar de Kahn badge voor staat”.

Het comfort van de auto is volgens Kahn verbeterd door hun Kahn Sport Suspension System. Ook hebben ze het F1-Trac traction control system van de California wat aangepast hier en daar, zodat je nog meer aan kunt wijzigen voor verschillende rijomstandigheden.

Aan de buitenkant stelen de mat zwarte Kahn Forged Monza velgen met de maten 9×21 voor en 12×22 achter de show. Want zeg zelf zeker als je in het bezit bent van een witte California als deze staan ze erg fraai! Maar op een glanzend zwart model zouden ze hem wellicht ook niet misstaan (black on black).

Binnen in de auto kun je kiezen voor heel wat aanpassingen, zoals; andere stoelen, stuur, dashboard en infotainment system. Voor de volledige lijst kun je kijken op hun eigen website.

 

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.