Gouden samenwerking tussen Smart, BRABUS en WeSC

Dat ze bij BRABUS niet alleen hun handen leggen op Mercedesen, maar ook op Smart’s is geen nieuws en speciaal zijn ze altijd bij BRABUS. Wel nieuw is de samenwerking met een derde partij, genaamd WeSC, wat een modemerk is. Op de aankomende IAA-beurs in Frankfurt presenteren deze merken samen de gouden Smart Fortwo cabrio Brabus WeSC.

 

BRABUS staat er om bekend dat wanneer zij een auto onder handen nemen dat ze dan zowel het exterieur als het interieur voorzien van heel wat eigentijdse stijl-elementen. Een Smart BRABUS is daarom al heel bijzonder om tegen te komen, want het is niet zomaar een getunede auto. WeSC heeft daar nog eens wat extra toevoegingen aan gegeven. Ze hebben voor klassieke elementen gekozen met elegante kleuren uit oneindige individualisatie opties van de Smart BRABUS ‘op maat gemaakte series’. De Smart Fortwo werd in een gouden lak gespoten die zowel uit matte als hoog-glans bestaat en speciaal door BRABUS voor WeSC is samengesteld.

De ‘jet black’ gekleurde wielen en speciale leren stoelen zijn dan weer een echt handelsmerk van BRABUS zelf, maar met het logo van WeSC erin gestikt. Verder zijn er een hoop accenten van zowel BRABUS als WeSC te vinden in het interieur, die in het onderstaande making-of video zijn te zien. In deze video is ook een speciaal voor dit project gemaakte versnellingsspookknop te zien, vormgegeven als een gouden paardenhoofd en is een one-off en voor de geïnteresseerde helaas niet te bestellen.

Als leuke bijkomstige gadget heeft Smart een koptelefoon set voor WeSC ontworpen met een knipoog naar de Smart Fortwo cabrio Brabus WeSC auto. Zoals te zien aan de geperforeerde oor pads en hoog-glans gouden accenten.

Deze speciale gouden Smart is voorzien van een 75 kW (102 pk) sterke motor met een turbocharger en is evenals de koptelefoon op de aankomende IAA-beurs te zien. De auto is nu al te bestellen bij BRABUS, maar in de lente van 2012 worden zowel de auto’s als de koptelefoons pas geleverd.

{youtube}U4u6pURIT_w{/youtube}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.