Droomrit voor het leven 2011; Deel 1

Gedurende het hele jaar vinden er in Nederland diverse evenementen plaats waar auto’s en zieke kinderen centraal staan. Dit weekend was er onder andere de Droomrit voor het Leven waarbij dit jaar kinderen geselecteerd door de Nederlandse Hartstichting centraal stonden.

We hebben inmiddels een eerste selectie foto’s gemaakt uit de toegezonden series. Uiteraard kunnen jullie zelf ook nog foto’s insturen door deze naar info@autoinformatief.com te sturen. Binnenkort zal er een tweede deel online verschijnen met nog meer foto’s van dit evenement, wellicht zelfs met jouw eigen foto’s.

Foto’s Willem de Zeeuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.