AutoInformatief 2.0 gelanceerd

Nog een paar maanden wachten dan bestaat AutoInformatief.com alweer 5 jaar. Deze gehele tijd is het uiterlijk van AI in feite maar één keer groots aangepakt. Met het aanstaande jubileum voor de deur hebben we besloten om het design nog eens helemaal om te gooien om nog wat extra functionaliteit te bieden. 

Nieuw uiterlijk
Omdat het oude uiterlijk teveel beperkingen voor ons had om onze toekomstplannen te kunnen verwezelijken hebben we de laatste maanden in het diepste geheim gewerkt aan een geheel nieuw uiterlijk voor AutoInformatief.com. Het uiterlijk zoals jullie het nu zien richt zich meer op social media, beschikt over een mooie gallery om foto’s te tonen en geeft ons de mogelijkheid om de komende tijd meer nieuwe onderdelen toe te voegen aan AI.

Mobiele versie
Vanaf nu is er van AutoInformatief.com ook een versie die geoptimaliseerd is voor je mobiele telefoon. Nu kun je dus altijd, overal en zo optimaal mogelijk op de hoogte blijven van het laatste nieuws

Social Media
Uiteraard waren wij al langer actief op de diverse populaire social media websites. Met het oude uiterlijk hebben we hier echter nooit aandachtig bij stilgestaan maar zoals jullie kunnen zien aan de linkerkant van de pagina doen wij dat vanaf nu wel.

Steun ons door ons te volgen op Twitter, Like ons op facebook, abonneer op onze RSS feeds en subscribe voor ons Youtube kanaal! 

Gallery
Nog een doorn in het oog met betrekking tot de oude template was het feit dat de foto’s die wij in artikelen plaatsen nooit groter mochten zijn dan 600 px breed. Doordat we nu ook een gallery kunnen gebruiken, kunnen we de foto’s zo groot maken als we zelf willen. Verder kunnen de foto’s nu makkelijk met één druk op de knop gedownload worden door jullie.

Als voorbeeld hebben we een aantal foto’s van Lamborghini Aventador bij Hessing toegevoegd;
{gallery}galleries/artikelen/2011/2011-10-15/voorbeeld{/gallery}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.