Ferrari salontafel voor de ijverige klusser

Het inrichten van een huis zal voor vele autoliefhebbers nog een probleem zijn. Hoe krijg je immers je partner zo ver om je geliefde vierwieler een plaats in je woonkamer te geven. Ontwerper Charly Molinelli van Molinelli designs heeft nu mogelijk voor jouw de oplossing.

Men neme een Ferrari die niet meer te redden is, een grote hydraulische pers en wat creativiteit met hout. Met deze drie onderdelen heeft Charly Molinelli een stuk oud ijzer, dat bestemd was om te recyclen, omgetoverd tot een zware salontafel.

Mocht je ook ooit je geliefde auto moeten afschrijven na een ongeluk kun je er dus ook nog voor kiezen om deze een permanente plaats in je kamer te geven. Denk alleen goed na over de plaats waar je de tafel wilt hebben. Met het gewicht van een auto zul je deze tafel niet zo snel aan de kant kunnen pakken.

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.