Fileparkeren hoe het niet moet

Dichtbij je bestemming parkeren is in grote steden vaak erg lastig, daarvoor hebben we tegenwoordig parkeergarages zou je zeggen? Ongeduldige mensen denken daar soms echter anders over en treuren niet om een krasje meer of minder.

 

In grote, drukke steden – met zo lijkt het – meer auto’s dan parkeerplaatsen zie je vaak veel beschadigde auto’s, wat merendeels door “verkeerd” parkeren komt. Te weinig ruimte of geen geduld komt vaker voor in drukke steden, dus raar is het niet dat dit soort ongelukken in Parijs, Madrid, of in dit geval in New York vaak voor komt.

Bij de hierboven beschreven gevallen gaat het beschadigen van andermans auto meestal “per ongeluk”, maar de man in het onderstaande filmpje propt zijn auto juist bewust met wat ellebogenwerk tussen twee auto’s.

Het filmpje is niet opgezet, wat blijkt uit de reactie van de vrouw die de tip gaf (aan http://gothamist.com):
“I was leaving for work the other day and noticed a parked car that was boxed in tight. It was gone that night when I came home, but the cars in front and back were still there. Curious, I checked my security camera

{youtube}bsK5C8m44JY{/youtube}

Haastige spoed is zelden goed was hier wel van toepassing.

Bron

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.