Uitgelekt; Foto’s Mercedes SL 2013

Officieel, maar nog toch niet helemaal officieel. Dit zijn namelijk wel de officiele foto’s maar ze zijn heel toevallig “uitgelekt”.

Het is natuurlijk wel jammer dat we nog geen prestaties naast de nieuwe looks kunnen leggen maar wat dat betreft kunnen we natuurlijk ons wel helemaal op het uiterlijk richten.

SLS-genen
Van buiten is de nieuwe Mercedes SL van alle kanten anders. De vorige SL is ten opzichte van deze een vierkant, anti-aerodinamisch, model. En aangezien het “SL” voor Sport Leicht, oftewel Sportief en Licht, staat kun je wel stellen dat dit model daar meer aan voldoet.

{gallery}galleries/merken/Mercedes/SL_2013/2{/gallery}

Hier en daar zijn er dus nog wat details zichtbaar van de vorige SL, maar de nieuwste SL is duidelijk in veel opzichten afgeleid van de SLS AMG. De ronde vormen, lange neus en luchtin/uitlaten hier en daar verwijzen rechtstreeks naar de SLS. Ook in het interieur zien we duidelijk de inspiratie van de SLS terug. Gelukkig als we de auto in het geheel bezien kunnen we gerust zeggen dat de SL wel in een totaal ander straatje dan de SLS valt. Geniet verder nog van de foto’s en “stay tuned” voor de motorische specificaties.

{gallery}galleries/merken/Mercedes/SL_2013/1{/gallery}
{gallery}galleries/merken/Mercedes/SL_2013/3{/gallery}

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.