Audi R8 Limo komt eraan

Dank denk je alles gehad te hebben en dan komt er een maf Brits bedrijf met een heuse sportwagen limousine. De heren achter Limo Broker hebben reeds een Ferrari 360 limousine in de vloot rondrijden, vanaf het einde van dit jaar kun je ook bij hun terecht voor een Audi R8 V10 limousine.

Carbonyte UK is voor Limo Broker al begonnen met het verbouwen van de 525 pk sterke Audi. De werkzaamheden zullen naar verwachting klaar zijn in de zomer van 2012.

In totaal zullen er acht personen plaats kunnen nemen in de verlengde R8. Voor de aandrijving zal nog steeds beroep gedaan worden op de 5.2-liter motor met 525 pk & 630 nm koppel. Een schatting naar de rondetijd op de Nürburgring doet het bedrijf nog geen uitspraak over. Of deze R8 limousine in de buurt komt van de 7 minuut en 44 seconden die de “gewone” Audi R8 V10 over de “groene hel” deed valt te betwijfelen.

Tot dat het eindresultaat onthuld wordt worden we nog lekker gehouden met 3D renderings die uiteraard hieronder te vinden zijn.

{gallery}galleries/artikelen/2012/2012-01-18/Audi-R8-limo{/gallery}

{youtube}sCPXsxMuVno{/youtube}

 

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.