2012 Renault Megance CC Floride

Renault komt met een gelimiteerde versie van de Renault Megance CC. De Megane CC Floride is een ode aan de Renault Floride uit de jaren ’50-’60. De auto is al onthuld op diverse shows maar nu weten we ook hoeveel van deze modellen er naar Nederland komen.

Motorisch
Voor de aandrijving van de Megane CC Floride zorgt de TCe 130-motor dit gekoppeld is aan een handmatige versnellingsbak met zes verzetten. Geen vermogen om strepen te trekken maar ruim voldoende om rustig te cruisen met je actiemodel.

Interieur
Het interieur van de Floride is uitgevoerd in het erg opvallende ivoorkleurig leer en donkerrode leer uitgevoerd. Het midden van de stoelen, het stuur, de middenconsole en de zijwanden zijn bekleed met het ivoorkleurige leer. Het overige interieur is donkerrood uitgevoerd. Over de gehele breedte van het dashboard is een ivoorkleurige sierstrip geplaatst.

Exterieur
De ivoorkleur die in het interieur te vinden is komt ook terug aan de buitenkant van de Megane CC Floride. Het plaatwerk en zelfs de velgen worden gespoten in deze kleur. Kopers van een Megane Floride kunnen kiezen om voor een meerprijs van € 2.200,- een stapel opties te laten installeren die normaliter een totaalprijs van € 4.350,- kosten. Dit pakket omvat onder andere Bluetooth, parkeersensoren voor- en achter en elektrisch inklapbare spiegels

In totaal komen er 25 van de Renault Megane CC Floride naar Nederland, wereldwijd zijn er 1.600 van deze actiemodellen beschikbaar. De Nederlandse prijs bedraagt € 35.790,-

{gallery}galleries/artikelen/2012/2012-02-16/Renault-Megane-Floride/{/gallery}

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.