G-Power komt als eerste met getunede M5

Hoewel de standaard M5 al bepaald geen stakker is met 560pk, zijn er altijd tuners die er meer uit willen halen. G-Power is de eerste die met een upgrade voor de F10 M5 komt, en wat voor één! 80pk extra is er uit de V8 geperst wat het totaal brengt op 640pk. Het maximumkoppel stijgt naar 780NM, een winst van 100NM. Ook de begrenzer is eraf gehaald waardoor je met deze G-Power M5 maximaal 310km/h kan rijden.

Ook het uiterlijk laat G-Power niet ongemoeid. Naast de nieuwe 21” velgen is er ook een volledig nieuw sportuitlaatsysteem gemonteerd. Om dit kanon tot stilstand te brengen zijn er 400mm grote remschijven geplaatst.

G-Power noemt deze upgrade ‘Stage 1’, we zijn nu al benieuwd wat Stage 2 en eventueel 3 in gaan houden…

Bron

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.