McLaren invasie in Amerika

De Amerikaanse markt heeft vaak de mooiste Europese sportwagens moeten missen. Door diverse veiligheidseisen krijgen auto’s die voor de Europese markt ontwikkeld zijn krijgen niet altijd een Amerikaanse goedkeuring. McLaren heeft er voor gezorgd dat ze deze wel krijgen en pakken het direct groots aan.

In totaal zullen er 10 McLaren dealers geopend worden, één daarvan in Canada. Veel dealers openen wil nog niks betekenen als die mooie showrooms hebben waar geen enkel model in te bezichtigen is. McLaren heeft ook dit punt aangegrepen is is begonnen met een ware McLaren invasie van Amerika.

{youtube}nO69Ac1iODM{/youtube}

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.