Dacia gaat online auto’s verkopen

Online een nieuwe auto kopen is nog lang niet ingeburgerd. Ja, een tweedehands auto via marktplaats of autoscout bekijken en bezichtigen is inmiddels gemeendgoed. Bij Dacia kunnen we binnenkort ook online terecht voor een gloednieuwe auto.

Dacia Nederland loopt met de online store voorop met deze webshop. Alleen in Italië bied Dacia momenteel deze dienst aan, Nederland wordt dus het tweede land ter wereld waar je online een nieuwe Dacia kunt bestellen.

De zogenaamde “Dacia Online Store” zal vanaf 1 maart te bereiken zijn via Dacia.nl. Hier kunnen klanten rustig vanaf de bank hun nieuwe auto samenstellen en bestellen. Via de online store zijn alle huidige modellen te bestellen en kunnen ook alle mogelijke opties uitgekozen worden.

Na het online samenstellen kan er ook direct online betaald worden. Via een eigen wachtwoord kan de koper hierna inloggen op een digitale omgeving waar hij het complete leveringsproces kan volgen. Uiteindelijk zal de Dacia dan klaar staan bij een door de koper uitgekozen dealer om afgehaald te worden.

Bestellen we binnenkort al onze auto’s via internet, betalen we via I-deal en wordt hij thuis afgeleverd door TNT?

{gallery}galleries/artikelen/2012/2012-02-21/Dacia/{/gallery}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.