Land Rover produceert de miljoenste Discovery

23 jaar geleden werd door Land Rover de eerste Discovery geproduceerd. Sinds die tijd hebben de mensen bij Land Rover flink doorgewerkt en deze week is dan ook de miljoenste Discovery geproduceerd.

Ter ere van deze mijlpaal heeft Land Rover een compilatie online gezet waarin we de evolutie van de Discovery kunnen volgen over deze 23 jaar.

Uiteraard is zo’n mijlpaal al genoeg reden om een model uit te lichten maar Land Rover gaat nog één stapje verder. Ter ere van de 1 miljoen Discovery’s wil Land Rover nu 1 miljoen Britse pond collecteren voor het rode kruis.

Hiervoor gaat de 1 miljoenste Discovery een ‘Journey of Discovery’ van Birmingham naar Beijing maken, China – één van Land Rover’s meest succesvolle en snelst groeiende afzetgebieden. Deze uitdagende, 50 dagen durende en 13.000 kilometer lange expeditie zal worden uitgevoerd door drie Land Rover’s Discovery 4, die daarbij door meer dan twaalf landen in Europa en Centraal Azië zullen reizen. De finish op 23 april a.s. valt samen met de start van de Beijing International Automotive Exhibition 2012.

{youtube}y2ACKWGGoh8{/youtube}

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.