3 jarige kan niet slapen in een bed

Kinderen zijn niet altijd even makkelijk met opvoeden. Vooral het slapen gaan is vaak een groot probleem. Normaal gesproken wordt het kind dan nog eens uit bed gehaald en in slaap gewiegd. Sjeik Jassim Al Wathiqi moet het iets anders aanpakken om zijn 3 jarige zoon in slaap te krijgen.

Toen zijn 3 jarige zoontje de Ferrari 458 Spider zag in een blaadje vroeg hij meteen aan zijn ouders om deze Ferrari te importeren. Nu kan de jongen niet meer slapen zonder deze auto.

Ondanks dat de garage van de sjeik meerdere auto’s bevat wilt de jongeman alleen op pad gaan met de 458 Spider. Elke middag en avond gaan vader en zoon de Koeweitse snelwegen op om de kleine in slaap te krijgen. Na zo’n 10 minuten het motorgeluid aangehoord te hebben valt de kleine man eindelijk in slaap.

Wordt de 3 jarige zoon verwend of doet de vader het stiekem ook voor zichzelf? Hoe dan ook, zo’n jong mannetje wat zijn ouders al zo ver krijgt een 458 Spider te kopen en ermee elke dag in slaap “gewiegd” wordt moet wel een klein beetje verwend worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.