DMC richt zich nu ook op Porsche

De Duitse tuner DMC heeft tot op heden zich voornamelijk bezig gehouden met het tunen van Lamborghini’s. Vanaf nu gaan ze zich ook minimaal bezig zijn met het tunen van Porsches. Hun eerste model is de Cayenne, oftewel de Terra 650.

De dealers van de DMC bodykits merkten op dat hun klanten, die hun Lamborghini’s kwamen brengen, vaak langs kwamen met hun dagelijkse Porsches om de voortgang van hun project te bekijken. Deze klanten namen dan ook vaak een kijkje bij de andere onderdelen van DMC en dit is dan ook waar DMC meer handel ziet.

Omdat het klanten betreft die vaak alleen komen kijken bestaat de kit niet uit vervangende bumpers die overgespoten zullen moeten worden. De Terra 650 kit bestaat uit zes koolstofvezel onderdelen, er kan ook gekozen worden voor een verbeterde turbo. Omdat de kit in 1 á 2 uur gemonteerd moet zijn is er bij de turbo ook aan gedacht dat niet de gehele motor uit elkaar gehaald moet worden. Het vermogen kan dankzij deze turbo uiteraard uitkomen op 650 pk.

De motorkap, side skirts,spiegels en achterspoiler kunnen tijdens een bezoekje aan DMC toegevoegd worden aan je Porsche Cayenne.De bodykit zal tijdens de Top Marques gelanceerd worden.

{gallery}galleries/artikelen/2012/2012-04-16/DMC-Terra-650/{/gallery}

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.