Lamborghini Aventador LP700-4 op Rose Gold PUR wielen

De after-market velgenfabrikant PUR heeft het weer voor elkaar gekregen om een opmerkelijk set extra vangante velgen te fabriceren, voor een van ’s werelds begeerlijkste supercars van dit moment. De Lamborghini Aventador LP700-4.

 

 

PUR staat bekend om haar bijzondere projecten, zoals topmodellen van; Ferrari, Lamborghini, Maserati en recentelijk daar aan toegevoegd de Fisker Karma en deze Lamborghini Aventador. Daarnaast hebben ze nog een hele collectie aan “universele” velgen, die ook onder ander auto’s passen. 

Velgen bepalen voor een groot gedeelte de look van een auto. Wanneer een auto “standaard” velgen of wieldoppen heeft, ziet de auto er een stuk neutraler uit, als wanneer je er een set bijzondere velgen onder monteert. Je kunt er zelfs een bepaald statement mee maken, een soort handtekening, die een bepaalde “twist” aan een ontwerp geeft.

Dat heeft PUR ook gedaan, door hun PUR 1NE DEPTH velgen te nemen en hier voor de Aventador LP700-4 hun een andere twist aan te geven, door dat ontwerp te combineren met het “Rose Gold Concept”. Ze noemen dit project: ‘Project Supremacy’.
{gallery}galleries/artikelen/2012/2012-05-05/Lamborghini-Aventador-PUR-Wheels-Rose-Gold-Concept/{/gallery}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.