Video; 14 minuten AMG

Er was eens een tijd dat Mercedes-Benz nog geen eigen performance tak had. Dit jaar is het echter alweer 45 jaar geleden dat AMG werd opgericht en sindsdien zijn AMG & Mercedes alleen maar meer samen gaan werken.

Onderstaande video geeft je in vogelvlucht de geschiedenis van het merk. Tijdens deze 14 minuten vliegt men door de geschiedenis van AMG, bestaande uit; een interview met de oprichters, de ontwikkeling van de racewagens en uiteraard de straat auto’s.

Al snel laten we de geschiedenis achter ons en krijgen we dankzij de huidige medewerkers een blik in de fabrieken en de visie achter het merk. Ideaal om even het gure weer te vergeten en weg te dromen bij deze bolides.

{youtube}gW_s5pwVcsY{/youtube}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.