Dacia fandag was een succes

Renault’s budgetmerk Dacia doet het vrij goed in Nederland. Zo goed zelfs dat er schijnbaar heuse fandagen worden georganiseerd voor het Roemeense merk…wisten wij veel. Renault wilt ons in ieder geval mededelen dat de fandag een succes was.

Wie even vlug zoekt wanneer deze fandag gehouden werd zal geen datums vinden, niet zo gek dus dat we nog nooit van deze fandag gehoord hebben. Dit evenement werd door 600 mensen bezocht die schijnbaar zo goed op de hoogte waren van Dacia dat ze precies wisten wanneer ze bij het Almeerderzand moesten arriveren.

Bezoekers konden zelfs meedoen aan een wedstrijd voor de prestigieuze “Beste Dacia Rijder 2012” prijs. Hiervoor moest er een behendigheidsslalom gedaan worden met een Logan MCV en een 4×4 parcours met de Duster. De drie winnaars kregen kregen een weekendje rijden in de nieuwe Dacia Lodgy.

De fandag stond verder ook in het teken van de Lodgy want deze Dacia MPV werd hier ook onthuld voor alle uitzinnige fans. De Lodgy heeft een gigantische laadruimte namelijk maximaal 2.617 liter. Kopers hebben de keuze uit de TCe 115 benzinemotor of de dCI90 en dCI110 dieselmotoren.

Vanaf juni 2012 is de Lodgy te bestellen in Nederland en de eerste leveringen zullen in september plaats vinden. Vanafprijs van € 14.990,- De echte fans hebben hem uiteraard al tijdens de fandag besteld.

{gallery}galleries/artikelen/2012/2012-06-06/Dacia-Fandag/{/gallery}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.