Piet Boon Evoque voor Nicolette van Dam

1 + 1 = 2. De bekende Nederlanders Piet Boon en Nicolette van Dam kende elkaar al van een woonprogramma op RTL. En nu heeft Boon speciaal voor deze actrice een Range Rover Evoque volgens zijn stijl ontworpen.

 

 

 

In het woonprogramma ‘RTL Woonmagazine’ stond de woningmetramarfose van een van de kandidaten centraal. Nicolette presenteerde het programma en de metamorfose kwamen voor rekening van Piet Boon en zijn team.

We schreven er al een keer eerder over, dat Boon al langere tijd met Land Rover samenwerkt. Hieruit kwam onder andere een unieke stoere Defender voort.   Dat Nicolette voor deze Range Rover koos vinden wij geen verrassing, gezien het luxe en toegankelijke karakter van de auto, zoals ook ons oordeel was in onze Rij-impressie.

Boon heeft de Evoque qua exterieur vrij origineel gelaten op de mat groene lak na. Wat ons betreft is geen verkeerde keuze, gezien de standaard sterke designtaal van de Evoque.  Het interieur daar in tegen heeft in lijn met zijn eerdere Land Rover ontwerpen wat extra accenten gekregen in Elephant Grey leer. 

Nicolette kreeg haar Range Rover Evoque eind vorig jaar officieel overhandigd en het ontwerp overtrof haar verwachtingen:
De nieuwe Evoque was niet onopgemerkt aan mij voorbij gegaan. Dat ik nu zelf mag gaan rijden in een door Piet Boon ontworpen special edition vind ik echt geweldig! Ik ben er erg blij mee!”.

{gallery}galleries/artikelen/2012/2012-06-07/Range-Rover-Evoque-Piet-Boon-for-Nicolette-van-Dam/{/gallery}

 

 

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.