AC Schnitzer’s Mini is de snelste

De snelste Mini over de Hockenheimring that is. Tijdens de “Tuner Grand Prix” heeft het Duitse AC Schnitzer getoond wat hun test platform allemaal kan. Net als vorig jaar is er een Mini aangepakt door deze tuner, met als doel: de snelste zijn tijdens dit evenement.

 

Tijdens de Tuner Grand Prix mogen diverse tuners met hun producten het tegen elkaar opnemen. Net als vorig jaar heeft het Duitse AC Schnitzer – een door hun getunde –  Mini Cooper ingezet. Ook het resultaat was wederom hetzelfde. AC Schnitzer Raptor was het snelst.

Met een tijd van 1:10.87 was de AC Schnitzer raptor sneller dan alle andere mini’s maar op het bochtige hockenheim laat hij ook diverse sportwagens achter zich. Alleen een Koenigsegg CCR & Pagani Zonda F waren een fractie sneller (1:10.8). Een Porsche 911 Turbo S, Lamborghini Gallardo Superleggera en BMW M3 GTS en nog vele andere konden niet de rondetijden van de Raptor rijden.

Deze AC Schnitzer Raptor wordt momenteel door de Duitse tuner gebruikt om diverse nieuwe onderdelen te testen en is daarom ook niet direct te koop (tenzij je een grote zak geld brengt).
{gallery}galleries/artikelen/2012/2012-06-15/Mini-Raptor/{/gallery}

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.