Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake ook al onthuld

De werknemers van mercedes hebben duidelijk een spoedcursus “Hoe laat ik geen beeldmateriaal van onze nieuwste modellen rondslingeren” nodig. Van de CLS Shooting Brake waren er al eerder foto’s uitgelekt, nu is er online al een video te vinden van de onofficiële CLS 63 AMG Shooting Brake.

In het ruim anderhalve minuut durende filmpje krijgen we de gepeperde Shooting Brake al van alle kanten te zien. Naast het uiterlijk kunnen we ook al een blik werpen op het sportieve interieur.

We kunnen er vanuit gaan dat de techniek onderhuids gelijk zal blijven aan de CLS 63 AMG sedan. Dat betekend een 525 pk sterke V8 waarmee de sedan de 100 km/u kan bereiken na 4,4 seconden. Voor de Shooting Brake zal hier waarschijnlijk zo’n 1 tot 3 tiende van een seconde langer over doen.

{youtube}n0UM-kRJ9Dg{/youtube}

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.