McLaren MP4-12C Spider; The Official Launch Film

De foto’s en enige specificaties van de MP4-12C Spider hebben we jullie al kunnen laten zien, maar nu kunnen we jullie ook de eerste bewegende beelden en zijn overheerlijke motorgeluid laten zien en horen.

 

Deze prestigieuze auto met Formule 1 DNA is niet alleen erg bijzonder vanwege zijn 625 pk, sprint van 0 tot 100 km/h in slechts 3,1 seconden en topsnelheid van 329 km/h, maar ook doordat het dak er af kan! Door zijn automatische in-/ en uitklapbaar vouwdak weegt hij slechts, 40 kg zwaarder als de coupé, maar oogt wel een heel stuk sexyer.
{youtube}LrPpxwYcFMM{/youtube}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.