Inbraak in auto van voetballer Elia

Voetballers hebben sinds jaar en dag al een extravagante smaak voor auto’s. Zo is Christiano Ronaldo te vinden in een Lamborghini Aventador, maar ook de Nederlands kunnen er wat van, Ryan Babel rijdt bijvoorbeeld een Mercedes ML getuned door Brabus.

Eljero Elia is onder anderen te vinden in een Bentley Continental GT Speed getuned door Mansory. Maar de kans is groot dat we hem daar een poosje niet meer in zullen vinden. Wat er exact gebeurd is is niet helemaal bekend maar wat we wel weten is dat er in is gebroken in zijn Bentley en het resultaat is te zien op de foto’s, zijn volledige interieur lijkt gestript. Zo’n interieur van Bentley met een Mansory tintje zal vast een aardig bedrag opleveren.

Maar dat is natuurlijk wel erg vervelend voor de recent naar Werder Bremen vertrokken aanvaller. Dan moet de nummer 11 het zolang maar even doen met zijn Porsche Cayenne getuned door Lumma.

{gallery}galleries/artikelen/2012/2012-07-19/Elia-inbraak/{/gallery} 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.